banner62
BİST
8.026,27
ALTIN
1.924,11
DOLAR
28,92
STERLİN
36,78
EURO
31,49

Mesut Tekin’den yeni yıl mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Tunceli İl Başkanı Mesut Tekin, 2020’nin bitişiyle beraber bir mesaj yayınlayarak yeni yılı kutladı.

Yeni Dersim
Yeni Dersim
28 Aralık 2020 Pazartesi 21:20
Mesut Tekin’den yeni yıl mesajı

Tüm dünyada büyük umutlarla başlayan 2020, kuraklık, doğal afet ve virüs salgınının etkisinde devam etti. 2020 yılının bitmesiyle beraber DEVA Partisi Tunceli İl Başkanı Mesut Tekin, yazılı bir mesaj yayınlayarak yeni yılı kutladı. Tekin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye olarak 2021 yılında yeni mücadelelere girişeceğiz. Bu mücadeleler sağlıktan, eğitime, siyasetten ekonomiye birçok alanda verilecek. COVİD – 19 pandemisinin yönetimindeki eksikliklerin en büyük zararını sağlık çalışanlarımız ve esnafımız çekti. Çekmeye de devam ediyorlar. Yeni yılda bu sorunlarla mücadele konusunda çok daha etkili ve işe yarar tedbirler hayata geçirilmeli ki artık milletimiz rahat nefes alabilsin. Bizler de DEVA Partisi olarak çalışmalarımıza Tunceli’de ve Türkiye’de bu yönde devam edeceğiz. Umuyorum ki yeni yılda her şey gönlümüzce olur. 2021’de ülkem ve milletim için en büyük temennim sağlık, huzur, barış ve bolluktur. Yeni yıl kutlu olsun.”

Son Güncelleme: 07.01.2021 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.