banner62
BİST
4.943,18
ALTIN
1.208,92
DOLAR
19,15
STERLİN
23,65
EURO
20,79

CHP’li 15 milletvekili ilimize geliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç başkanlığında 15 milletvekili çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize geliyor. Milletvekillerinden oluşan heyet STK’lar, siyasi partiler, belediyeler, esnaflar ve halkı gezerek sorunlarını dinleyecek.

Yeni Dersim
Yeni Dersim
08 Haziran 2022 Çarşamba 14:51
CHP’li 15 milletvekili ilimize geliyor

Konuya ilişkin bilgilendirme yapan CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik, ‘’Tunceli merkez ve ilçelerinde STK temsilcileri ve halkımızla bir araya gelerek kentimizin ve halkımızın yaşadığı sorunları sıkıntıları ve dertlerini dinleyecek ve bir rapor halinde genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacağız’’ dedi.

GENÇLERİMİZ YURTDIŞINA GİDİYOR

Gençlerin ülkeden umudunu kestiğini ifade eden Çelik, ‘’Milletvekillerimiz, ülkemize  karabasan gibi çöken, kamu kaynaklarını talan eden, yağmalayan AKP iktidarı ve tek adam rejiminin yarattı derin ekonomik sosyal ve siyasal krizin etkilerini değerlendirecektir. AKP’nin yarattığı ekonomik krizle, işsizlik ve yoksulluk can yakıcı boyutlara ulaşmış,  yapılan yüksek zamlarla vatandaşlarımız adeta açlığa ve sefalete terk edilmiştir. Ülkesinden umudunu kesen gençlerimiz, çareyi yurtdışına gitmekte aramaktadırlar’’ seklinde konuştu.

GÜZEL GÜNLER YAKINDIR

Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, tüm dostlarımızla birlikte AKP ve tek adam rejimini göndermek ve  halkın gerçek iktidarını  kurmak için gece gündüz demeden canla başla çalışmaya, mücadele edeceğiz. Başka yolu yok. Bu iktidar gitmeden Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceğini kurtaramayız. Az kaldı. Güzel günler yakındır.’’

Son Güncelleme: 05.07.2022 13:50
Anahtar Kelimeler:
Ali Mustafa Çelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.