banner62
BİST
5.349,80
ALTIN
1.325,36
DOLAR
21,26
STERLİN
26,49
EURO
22,80

TSO'dan Munzur Bakım Merkezi'ne ziyaret

Tunceli Ticaret Sanayi Odası tarafından Dünya Engelliler Günü nedeniyle Munzur Yaşlı Bakım Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Yeni Dersim
Yeni Dersim
07 Aralık 2022 Çarşamba 14:35
TSO'dan Munzur Bakım Merkezi'ne ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilimizde bulunan engelli bireylere yönelik etkinlikler ve ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Tunceli Ticaret Sanayi Odası tarafından Dünya Engelliler Günü nedeniyle Munzur Yaşlı Bakım Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette TSO Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Munzur Yaşlı Bakım Merkezi yetkilileri bulundu. Bakım merkezindeki engelli bireylerle kısa süreli sohbet edildi. Munzur Yaşlı Bakım Merkezi yetkilileri yaşlı ve engelli bireylere yönelik verdikleri hizmetler hakkında TSO yöneticilerine bilgi verdi.

Son Güncelleme: 25.03.2023 01:44
Anahtar Kelimeler:
Munzur Bakım Merkezi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.