banner62
BİST
7.948,60
ALTIN
1.890,04
DOLAR
28,88
STERLİN
36,52
EURO
31,50

Kayıp kardeşlerden ikincisi de bulundu

Munzur Vadisi Milli Parkı'na dağ sarımsağı toplamak için giden kardeşlerden Bozkurt Aydemir'in cansız bedenine önceki gün ulaşılmıştı. Diğer kardeş Mehmet Aydemir'in cenazesi de bugün bulundu.

Yeni Dersim
Yeni Dersim
22 Eylül 2020 Salı 15:57
Kayıp kardeşlerden ikincisi de bulundu

Olay, 13 Eylül günü Munzur Vadisi Milli Parkı'nda meydana geldi. Elazığ Palu nüfusuna kayıtlı Mehmet ve Bozkurt Aydemir kardeşler 23 P 1387 plakalı özel araçlarıyla dağ sarımsağı toplamaya gitti. Araç üzerine bir not ile telefon numarası bırakılan iki kardeşden bir daha haber alınamadı. Yurttaşlar aracın yanında ve civarda kimseyi göremeyince durumu jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden jandarma ve AFAD ekipleri kıyı boyunca arama çalışmalarına başladı. Tunceli AFAD ekipleri, gönüllü ekipler ve Jandarma ekipleri hem karada hem suda arama çalışmalarına devam etti. Öte yandan helikopterle havadan tarama işlemi de yapıldı.

MEHMET AYDEMİR DE BULUNDU

Kayıp kardeşlerden Bozkurt Aydemir, önceki gün olay yerinin 500 metre aşağısında bir kayanın altında bulunmuştu. Cansız bedenine ulaşılan Bozkurt Aydemir, Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Aramalara devam eden ekipler diğer kayıp kardeş Mehmet Aydemir'i de Siliç Köprüsü yakınlarında buldu. 

İşte Mehmet Aydemir'in bulunduğu o anlar...

Son Güncelleme: 01.10.2020 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zur ferat 2020-09-22 18:42:05

Yazık oldu . gülistan doku neden bulunamıyor peki bu haberide yapın lütfen.