banner62
BİST
8.242,26
ALTIN
1.668,15
DOLAR
27,29
STERLİN
33,23
EURO
28,89

Eğlenmek onların da hakkı

(Özel) Munzur Yaşlı Bakım Merkezi'nde bulunan yaşlı ve engelliler için müzik dinletisi yapıldı, eğlenceli dakikalar yaşandı.

Yeni Dersim
Yeni Dersim
06 Temmuz 2021 Salı 09:02
Eğlenmek onların da hakkı

1 Temmuz itibariyle pandemi kısıtlamalarının tamamen kaldırılmasının ardından, sosyal mesafe kuralı gözetilerek yapılan aktiviteler çoğalmaya başladı. (Özel) Munzur Yaşlı Bakım Merkezi çalışanları da  bakıma muhtaç yaşlı ve engelli bireyler için müzik dinletisi etkinliği düzenledi. Etkinliğe müzisyenler Zeynep Kılıç ve Ali Kemal Ulağ katıldı.

BAHÇEDE DOYASIYA EĞLENCE

(Özel) Munzur Yaşlı Bakım Merkezi'nin bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik, bakıma muhtaç yaşlı ve engelli bireylerin moral ve motivasyonunu yükseltmek ve pandemi sürecinde bunalan bireylerin rahat bir nefes almasını sağlamak amacıyla yapıldı. Sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edilen etkinlikle bakım merkezinde kalan bireyler doyasıya eğlendi.

İşte etkinlikten görüntüler...

Son Güncelleme: 13.07.2021 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.