Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, ilçede gündeme gelen arsa ve konut satışlarına ilişkin yapılan acımasız eleştirilere cevap verdi. Ruhan Alan, "Pertek Belediyesi olarak bizi sosyal medyada, basın yoluyla ve sokakta eleştirilerden ve daha da ileri giderek karalayanlardan isteiğimiz, biz sorunlara çözüm ararken bizim yanımızda yer almaları ve bizlere fikirlerle ve çözümlerle gelmeleridir" diye konuştu.

Yeni Dersim
07 Ocak 2021 Perşembe 08:49

Son Güncelleme: 12.01.2021 14:18
☺️ kameralar önünde satış .. kapalı kapılar arkasında alınan kararları açığa çıkarmaz!
İdeolojiler Dersim halkının ruh sağlığını bozmuş..Ya hep eleştiri, çekememezlik, kimse iş yapmıyor hep dedikodu..Dersim bu kafayla gelişmez..Bu zihniyet yıkılmalıdır..
Ruhan başkan iyi çalışıyor..Pertek ilçesini geliştirmek için elinden gelen her şey yapıyor.Halkımız başkanımızı çok seviyor.O palavracı ideolojik negatif guruplarının yapacağı bir şey yoktur..Bu ideolojik gurupları memleketimize bugüne değin hiçbir şey yapmamıştır.
yav he he. ruhan başkan çalışmaktan kendini bitirmiş. Allahınıza söyleyin dersimde çalışan bir tek belediye ve başkanı var mı. Allah göstermesin. maçoğlu, nerde çalışıyor. onu da sorgulayın. makam arabası altlarında şoför işide tamam. oh ne ala. kebap. zaten dersimde insanların hiç derdi oluyor mu hizmeti sormak. gazetecisi de sormuyor, halkıda sormuyor