banner62
BİST
8.532,72
ALTIN
1.618,19
DOLAR
27,50
STERLİN
33,29
EURO
28,86

Çocuklardan el sanatları sergisi

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan'ın eşi Aruz Özkan'ın desteğiyle Sevgi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çocuklar tarafından yapılan sergi büyük ilgi gördü. Sergilenen tablo ve el emeği ürünlerin tamamı satıldı.

Yeni Dersim
Yeni Dersim
08 Temmuz 2021 Perşembe 09:12
Çocuklardan el sanatları sergisi

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan'ın eşi Aruz Özkan'ın desteğiyle Sevgi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çocuklar tarafından yapılan sergi büyük ilgi gördü. Sergiye Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan'ın yanı sıra Baro Başkanı Av. Kenan Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi, Tunceli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Songül Acar, çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.

ÇOCUKLAR TATİLE GİDECEK

Aruz Özkan'ın desteğiyle çocuklar tarafından yapılan tablo ve el emeği ürünlerin tamamı satıldı. Satılan tablo ve el emeği ürünlerinden elde edilen gelirin tamamı çocukların tatil masrafları için kullanılacak.

Tunceli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Songül Acar tarafından yapılan açıklamada, "Sayın Valimiz Mehmet Ali Özkan'ın eşi Hanımefendi Sn. Arzu Özkan'ın himayelerinde kurum hizmetinden faydalanan çocuklarımızla yaptığı el emeği göz nuru ürünlerimiz sergilendi. Sergimize katılıp bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın müdürlerine, bize rehber öğretmenlerimize, STK'larımıza, işletme sahiplerine, vatandaşlarımıza, ama en önemlisi çocuklarıma sevgi, saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum" denildi.

Son Güncelleme: 27.07.2021 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.