banner62
BİST
8.242,26
ALTIN
1.664,16
DOLAR
27,30
STERLİN
33,18
EURO
28,88

Yılmaz Çelik'in duruşması bir kez daha ertelendi

Sanatçı Yılmaz Çelik'in bugün Tunceli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşması bir kez daha ertelendi

Yeni Dersim
Yeni Dersim
18 Şubat 2021 Perşembe 11:33
Yılmaz Çelik'in duruşması bir kez daha ertelendi

Dersim’de 8 Aralık 2019 tarihinde verdiği konserin ardından evine düzenlenen polis baskınıyla gözaltına alınan sanatçı Yılmaz Çelik, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Bir süre cezaevinde kalan Çelik, ardından tahliye edilmişti. Sanatçı Yılmaz Çelik'in bugün Tunceli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşması görüldü. Çelik'in de hazır bulunduğu duruşmaya müdafi olarak Dersim Baro Başkanı Av. Kenan Çetin ve Av. İnayet Aksu katıldı.

Yılmaz Çelik'i DEDEF Genel Başkanı Ali Haydar Ben ve DEDEF Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Demirçivi yalnız bırakmadı. Mahkeme heyeti, dosya kapsamındaki tanıkların dinlenmesi için duruşmayı 1 Haziran tarihine erteledi.

Son Güncelleme: 04.03.2021 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.