banner62
BİST
8.026,27
ALTIN
1.905,03
DOLAR
28,89
STERLİN
36,58
EURO
31,38

Aygül Doku'ya 50 bin TL para cezası verildi

Dersim’de 323 gündür kayıp olan Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku’ya, dosya şüphelisi Zaynal Abakarov’un üvey babası Engin Yücel’in evini taşımasına engel olduğu gerekçesiyle 50 bin TL para cezası kesildi.

Yeni Dersim
Yeni Dersim
22 Kasım 2020 Pazar 19:19
Aygül Doku'ya 50 bin TL para cezası verildi

Dersim’de Zeynal Abarakov’la görüştükten sonra 323 gündür kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku’ya, “mala zarar vermek” gerekçesiyle 50 bin TL para cezası kesildi. Para cezasına, Doku’nun dosya şüphelisi Zaynal Abarakov’un üvey babası Ergin Yücel’in Dersim’deki Atatürk Mahallesi’ndeki evini taşımasına engel olduğu gerekçe gösterildi.

‘EVDE KRİMİNAL İNCELEME YAPILMADI’

Duruma tepki gösteren abla Doku, evlerinde kriminal inceleme yapılmadığını, bu yüzden evin taşınmasına engel olduğunu söyledi. Abla Doku, hiçbir mala zarar vermediğini belirterek, “Bu durumda bir hakim veya savcı ne yapardı. O evde kriminal inceleme yapılmamış ve bu ev taşınıyor. Orada bir iz var mı, yok mu? Belki de o evde benim kardeşimden bir iz var. Polis de eşyaların taşınmasına izin vermedi. Oradaki polis de biliyordu kriminal incelemenin yapılmadığını. O gün polisler de evin taşınmasına izin vermedi. Engin Yücel, ‘Aygül Doku malıma 50 bin TL zarar vermiş’ diyor. Benim annemin ve babamın kefen parasına göz dikmişler. Kardeşimi bizden aldılar. Yetmedi, 50 bin lira para cezası kesiyorlar” diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.11.2020 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.